Tarieven


Tarieven

Bekijk hier het overzicht van mijn tarieven. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

Tarieven

Bekijk hier het overzicht van mijn tarieven. Staat datgene waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op.

Intakeconsult (in de praktijkruimte of online) (1,5 uur)

€ 132,00

 


Consult / vervolgconsult (in de praktijkruimte of online) (1 uur)

€ 87,50

 


Consult (in de praktijkruimte of telefonisch) (half uur)

€ 44,50

 


Telefonisch consult (kwartier)

€ 22,50

Om ervoor te zorgen dat je mijn consulten vergoed kunt krijgen door de zorgverzekeraar, heb ik AGB-codes aangevraagd voor mijn overgangspraktijk en voor mijzelf als ondernemer.

AGB-code praktijk: 90071120
AGB-code ondernemer: 90112463

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten van een Verpleegkundig Overgangsconsulent die aangesloten is bij de VVOC; soms vanuit het basispakket, maar meestal vanuit het aanvullende pakket.

Of je voor een vergoeding in aanmerking komt, kun je terugvinden in je zorgpolis, of je kunt het navragen bij je zorgverzekeraar.

Je kunt ook kijken op de site van Zorgwijzer om erachter te komen welke zorgverzekeraars consulten vergoeden.

Reviews

Een paar maanden geleden had ik veel last van vermoeidheid, en op mijn werk kon ik maar moeilijk geconcentreerd blijven. Ik dacht zelfs dat ik een burn-out of zo had, maar toen hoorde ik van een vriendin dat het weleens aan de overgang kon liggen. Op haar advies heb ik een afspraak gemaakt met Désirée, die me uitlegde wat er aan de hand was en wat ik aan mijn klachten kon doen.

Toen ik twee maanden later terugging naar de praktijk voor de evaluatie, waren mijn klachten veel minder, en ik functioneerde weer beter, ook op m’n werk. Achteraf denk ik: had ik de stap om naar de praktijk van Désirée te gaan maar eerder gezet, want dan was me een hoop ellende bespaard gebleven!

- Ingrid

Maak alvast
een afspraak!

Ben jij al overtuigd? Ik wil je graag helpen bij het omgaan met of het afkomen van je overgangsklachten.